tag:blogger.com,1999:blog-6376716852765274020.post1000850456531055542..comments2023-07-07T06:49:31.801-07:00Comments on Cooking Gluten-Free with Anna: Time for some Glögg!Cooking Gluten-Free with Annahttp://www.blogger.com/profile/15266921945944644899noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6376716852765274020.post-88665828725675291872011-12-20T04:01:20.227-08:002011-12-20T04:01:20.227-08:00Älskar också glögg! När jag är i Sverige köper vi ...Älskar också glögg! När jag är i Sverige köper vi Blossas rödvinsglögg eller den med conjac, den är också väldigt god. Gillar att det finns många smaker att välja på nu. Men tyvärr ingen glögg att köpa i USA. Receptet kommer från min favorit kokbok under julen, Vinterns Goda Ting. En väldigt mysig bok med bra recept och mycket annat att inspireras av. <br /><br />God Jul!<br />AnnaCooking Gluten-Free with Annahttps://www.blogger.com/profile/15266921945944644899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6376716852765274020.post-14198593969375676302011-12-19T15:57:47.832-08:002011-12-19T15:57:47.832-08:00Mmm älskar glögg! Finns så många sorter nu för tid...Mmm älskar glögg! Finns så många sorter nu för tiden men bäst tycker jag om Blossas rödvinsglögg. Kanske skulle prova att göra egen, det är ju inte så svårt.<br /><br />God Jul!<br />SannaSanna - My Blueberry Househttps://www.blogger.com/profile/02595846477913503231noreply@blogger.com